Codi Cafe Bantu Hilangkan Masalah Mengantuk

“Saya minum Kopi Codi Cafe dan saya perasan yang saya langsung tak mengantuk sampai petang. Selalunya jam 8 ke 9 pagi saya mesti kena tidur balik” (Kakcik Juariah) 
“Fikiran saya dahulu… “Produk berkualiti memang mahal. Tapi dari berulang pergi hospital, baik beli produk Kopi Codi Cafe ini. Kos hospital lebih mahal dari kos supplement ini. Kini….. Sebenarnya tak mahal mana pun… Ada yg lebih mahal lagi dari ini saya pernah jumpa…”. (Ieta Mat Sa’ad) 

 Anda terasa letih dan mengantuk seharian? 

Anda inginkan kopi sedap? 

Penyelesaiannya dengan minum Codi Cafe! 


 Tahukah anda bahawa biji kopi Arabica merupakan pilihan ramai peminat kopi di seluruh dunia. Sekitar 75-80% daripada produksi dan penggunaan kopi di dunia adalah menggunakan biji kopi Arabica ini. Kopi adalah sejenis minuman biasanya dihidangkan panas dan diperbuat daripada biji kopi yang dipanggang. 

 Apa itu Cordyceps? 

Cordyceps ialah sejenis fungus atau cendawan yang tumbuh subur di kawasan pergunungan yang mempunyai ketinggian melebihi 3500 meter dari paras laut. Ia banyak diperolehi di pergunungan China, Tibet, Nepal dan Himalaya. 

Cordyceps sineses di kategorikan sebagai salah satu herba yang sangat bernilai tinggi dalam perubatan tradisional China dan sains perubatan moden. 


 “Harga cordyceps liar sangat mahal antara RM60,000– RM300,000 ribu sekilogram. Disebabkan itu, ia menjadi buruan dan permintaan yang tinggi bagi mereka yang menjaga kesihatan.”


Kopi Codi Cafe Pilihan Anda 

Kopi Codi Cafe merupakan minuman pra-campuran dengan herba Cordyceps dan biji kopi Arabica yang dikisar halus untuk dinikmati pada bila-bila masa. 

Codi Cafe ini sesuai untuk diminum oleh semua peringkat umur pada dos yang disyorkan. 

 Khasiat Kopi Codi Cafe : 
 Membantu Memberi Ketenangan 
 Bantu Turunkan Berat Badan Berlebihan 
 Mengandungi Antioksidan Yang Tinggi 
 Membantu Meningkatkan Fokus 
 Membantu Memperbaiki Kesihatan 

 Codi Cafe ini hanya RM70 sekotak 
 1 kotak Kopi Codi Cafe mengandungi 23 sachets x 20 gram 

 Disahkan halal oleh JAKIM 
 Penyelidikan Berpaten Bagi Pengkulturan Cordyceps (Patent No. : ZL 02 1 33562.1) 
 HAACP Cert No. : N680119a 
 Isi Kandungan tiada sumber haiwan


0 comments:

Borang Order Produk Codi Cafe